Fodral

Ett bra sätt att skydda sin Samsung Galaxy S8 eller S8 Plus är med ett fodral. Ett fodral är ofta mer mångsidigt än ett skal, då det kommer i flera olika typer av färger och former. Det finns fodral med plats för kort och liknande. Dessa fodral kallas populärt för plånboksfodral eller mobilplånbok. Ett helt enkelt för fodral med kort fack. Det finns även andra typer av fodral som inte har plats för kort. Det finns också så kallade flip fodral, som flippas över telefonen.

En bra sak med fodral är att du ett lock, så när fodralet är stängt skyddas skärmen när du lägger ner mobilen i din väska till exempel. Detta kan även hjälpa till att skydda mobilen om du skulle tappa den. Då ökar dina chanser för att skärmen ska hålla vid en riktigt tråkig olycka.

Fodralen förekommer ofta i PU-läder, men även fodral i äkta läder är väldigt populära. Fodral tillverkas även i andra material som tyg och metall. De kommer som enfärgade eller i olika typer av mönster, som zebra, blommor, tiger med flera.

Ska du köpa Samsung Galaxy S8 Fodral eller Samsung Galaxy S8 Plus fodral gör du det lättast genom att klicka på länkarna här brevid.

 

Det smartaste med ett så kallat plånboksfodral är att du inte behöver ha plånboken med dig, vilket gör att du har mindre saker att tänka på när du ska ut på stan, samt mindre saker i fickan. De flesta fodralen med kortfack har plats för 3-4 kort, vilket är vad de flesta bär med sig. Brukar du även använda kontanter brukar dessa fodral även ha ett sedelfack.

 

När man köper ett fodral, är det 3st yttre material som brukar vara vanligast: PU-läder (alltså konstskinn), äkta läder och splittläder. Ett annat typ av populärt fodral är ett fodral med löstagbart skal. Vilket gör att när du är till exemepl hemma, tar du bara hur mobilen ut fodralet, medn behåller ett skal på. På så vis är mobilen skyddad. Sedan när du ska gå ut sätter du tillbaka skalet med telefonen i fodralet, oftast med magnet, men det finns även varianter med knapp. Dessa typer av fodral brukar även vara lite tjockare och ha plats för en större mängd kort. 

 

Ett populärt typ av fodral är de som har ett "inbyggt" skal. Man sätter alltså telefonen i ett skal, som sedan oftast med magnet, går att fästa lätt i fodralet. Det betyder att om man tycker det är lite klumpigt med fodral när man till exempel är hemma, men samtidigt vill ha ett fodral när man till exempel går på stan istället för att släpa med en plånbok, kan man lätt ta ut telefonen, och på så vis är telefonen skyddad även hemma. Dessa typ av fodral brukar kallas för "fodral med löstagbart skal". Dessa fodral brukar även i regel vara lite tjockare och större med plats för fler kort och med fler fickor!