Skal

När du sedan väljer att köpa en Samsung Galaxy S8 eller Galaxy S8 plus, är det viktigt att du skyddar din telefon med ett mobilskal. Mobilskalen kommer att komma i många olika färger och former. Du kommer givetvis hitta skal i TPU, hårdplast eller silikon. Även skal av läder kommer dyka upp. Båda dessa av äkta läder eller av PU-läder. Vill du ha en kortficka på ditt skal, kommer du såklart kunna finna detta.

 

Är du på jakt efter ett "vanligt" skal, så kommer du säker finna det. När man lägger så mycket pengar på en så fin telefon som Galaxy S8 är det bara dumt att inte skydda sin telefon.

 

Du kan redan idag köpa ett skal till Galaxy S8. Då telefonen läckt i förväg, har de som tillverkar skal redan börjat. Skalen kommer som vanligt i många olika färger och former. De finns i rosa, svart, blå, guld med flera. Även mönstrade skal, som zebra, blommor, leopard finns redan idag. Andra tryck som pingviner träd kan du köpa redan idag.

 

Alla borde verkligen ha ett skal på sin mobil. Då dagens mobiler är så passa tunna och slimmade, märker man knappt något skillnad om man har ett skal. Det kan även hjälpa till genom att bli något större, så telefonen ligger bättre i handen. Ofta är mobilerna idag ganska hala, så ett skal med lite friktion gör att du slipper att den glider ur handen. Och när den väl glider ur, även om du har ett skal, är det toppen att skalet är där och skyddar.

 

Då Galaxy S8 kommer i flera olika fina färger, är ett genomskilnligt skal väldigt populärt, allt får att man ska visa upp vilken färg man köpt på sin S8:a. Där är det välidgt många som väljer TPU över hårdplast, då skalet av hårdplast lättare får repor och man måste efter tid byta ut. Fast det är bättre att skalet får repor än din mobil. TPU skal däremot är mer resistent mot just repor, och på så vis hållr det längre. Det hårda skalet dock är oftast mer slimmat, och bygger inte på mobilen lika mycket.

 

Ska med stativ brukar även vara populära. Perfekt om man tittar mycket på Netflix, Youtub, HBO eller liknande. Då kan man enkelt ställa mobilen på ett bord och få en perfekt vinkel. Även om man ligger och tittar i sängen är det skönt att kunna ställa mobilen upp, så man inte tappar den i ansiktet om man skulle råka somna!

 

En sak som kan vara bra att tänka på är att om man köper ett skärmskydd till Galaxy S8, är det inte säkert att de passar tillsammans med ett skal. Då skärmskyddet oftast vill gå ner lite på kanten av luren, vill samtidigt skalet gå upp lite på kanten, vilket gör att det skapar ett problem, då de vill bråka om samma plats. Det ska man tänka på, att man få nog välja mellan ett skärmskydd eller ett skal.